Inspirerende plek voor vergaderingen, trainingen en andere zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

Mogelijkheden

Kasteel.gro is een congres- en vergadercentrum met een uniek, historisch en exclusief karakter. Het is een mooie locatie voor vergaderingen, trainingen en feestelijke of zakelijke bijeenkomsten. Ons gastvrije en professionele personeel staat altijd klaar om je te helpen.

Vergaderruimten

Alle vergaderruimten zijn standaard voorzien van flip-over, whiteboard en digiborden (smartboards). De Congreszaal biedt ook de mogelijkheid tot beeldopname en/of livestreaming, draadloze presentatie met Apple-TV en professionele geluidsapparatuur met opnamemogelijkheid. Tijdens je vergadering of bijeenkomst is er altijd technische ondersteuning aanwezig. Kasteel.gro beschikt in het hele pand over gratis wifi.

Grand Café

In Kasteel.gro vind je ook een sfeervol Grand Café, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Het Grand Café grenst aan de Congreszaal, waardoor je gemakkelijk gebruik kunt maken van de faciliteiten. Het Grand Café is daarnaast ook zeer geschikt voor recepties, promoties, jubilea en/of (in)formele borrels. Graag vooraf reserveren, Wanneer je meer informatie wilt over de mogelijkheden, kun je contact met ons opnemen. Wij informeren je graag.