Hét Kasteel

Hét Kasteel

Hét Kasteel is een unieke en prachtige plek voor vergaderingen, trainingen en andere zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten. Dit congres- en vergadercentrum ligt op steenworp afstand van de binnenstad van Groningen. Met maar liefst acht verschillende ruimtes, biedt Hét Kasteel voor elke gelegenheid een exclusieve en inspirerende omgeving. 

Vergaderen, trainingen, bijeenkomsten

Het monumentale pand kent een multifunctioneel doel. De museumzaal is omgebouwd tot moderne congreszaal en er zijn zeer representatieve vergaderruimtes ingericht. De opgeknapte centrale hal kan als ontvangsthal of receptieruimte fungeren.

Unieke locatie in Groningen

Hét Kasteel staat pal naast Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn en het Physisch Laboratorium der Rijks Universiteit, ook wel het Natuurkundig Laboratorium genoemd. Schrijver W.F.Hermans heeft jaren geleden nog een tijdje in Hét Kasteel gewoond. Tot in de jaren negentig had de Rijksuniversiteit Groningen Hét Kasteel in haar bezit, maar in juli 1996 nam Noorderpoort de zorg van het gebouw over. Kennisontwikkeling en de Nederlandse geschiedenis zijn op historische wijze verweven met het pand, wat het unieke karakter van Hét Kasteel alleen maar versterkt.

 

BEKIJK ONZE ZALEN
BEKIJK DE VIRTUELE RONDLEIDING

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin