Ontvangstbalie

Bij Hét Kasteel is het mogelijk om voor een bijeenkomst of congres gebruik te maken van een eigen ontvangstbalie. Deze vind je op de begane grond. Hier kun je persoonlijk jouw gasten ontvangen en hen de benodigde congres attributen overhandigen. Ook stellen we afsluitbare ruimtes beschikbaar voor eventuele waardevolle spullen of goodiebags.

Plattegrond

Voor jouw gemak stellen we de plattegrond van Hét Kasteel beschikbaar. Het is mogelijk om in de aangegeven (lichtblauwe) vlakken aanvullende informatie over de vergadering of de bijeenkomst te typen, zodat de plattegrond precies past bij jouw bijeenkomst.

Plattegrond

Tips & tricks

Moeite met het houden van een presentatie? Niet heel bedreven met PowerPoint? Een opfrissertje nodig? Hier zijn wat tips voor een soepele en verzorgde PowerPoint-presentatie:

Tips voor PowerPoint

Samenwerkingen

Hét Kasteel werkt samen met verschillende partijen, waaronder Bos&Bos. Zij dragen zorg voor de marketing en communicatie van Hét Kasteel. Daarnaast werken we samen met Cruise Control Chauffeursdiensten. Zo kun je bijvoorbeeld rustig doorwerken, terwijl een privéchauffeur je naar je gewenste bestemming te brengt.

Chauffersdienst